Neslikra06 FHKK yok şehir hastanesinde düşünüyorum nasip olursa gidip gelmek biraz zor oluyor o yüzden 23 haftaya kadar şehir hastanesine gittim sonra yenimahalleye devam ettim
Liam Tubisss-im bende suan ilhami gül hocaya gidiyorum ama doğumda onlar olmuyor galiba dimi ? Yani muayne doktorları, birde doğumundan memnun muydunuz acaba gatanin ?
Hokku Tubisss-im evet o doktor çok iyi ve duruyor ancak yanındaki asistanı o kadar kaba ve sert ki… azarlamak için yer arıyor gibi doktor çok ilgili ve nezaketli ancak hastane çok pis sedyede bir örtü bile yok gelen geçen yatıyor ayakkabılarıyla çıkıyor başlarını koyduğu yastığa sen koyuyorsun tuvaletlerinde peçete bile yok hastanenin leş gibi kokuyor
cigdem19 Busranurmart refakatçi alıyorlar benim sadece eşim vardı tek.kisilik odalar doluydu yalnız kaldım o yüzden erkek olduğu için ama kadın refakatçi alırlar. Ziyaretçi almadılar ben çok rica ettim çocuğum 2 dakikaligina geldi ama çok memnun kaldım
minikmucizem006 EEC4402 Evet doğru, doğumdan sonra aile bireylerinden birisini çağırıyorlar o gidip giydiriyor ve sadece 1 kişi alıyorlar. Annem ameliyat olmuştu, gördüğüm kadarıyla böyleydi
aygulll EEC4402 ben ikinci çocuğumu orda doğum yaptım 5 para etmez çocuğu dediniz gibi odada kendimiz giydiriyoruz kolumuzda serum iğneleri varken o güçlükle bebeğimi kendim giydirdim
Soncul EEC4402 muamele berbat aşırıda pis bi hastane ben ilk muayene gittim ne kalp atısını duydum ne fotograf verdi makine eski özele git orda duyarsın burası devlet hastanesi özel muamele bekleme dedi çocugun simdi yasıyo ama belki ilerde yasamaz dedi ki bi sorunumda yok yakın bi arkadasım orda kürtaj oldu mikrop kapmıs rahmı alınmak zorunda kaldı 30 yaşında
2erkek_annesi EEC4402 Ben bi kaç kere muayaneye gittim oraya insanlıktan haberleri yok soru sormana asla izin yok hemen lafı azına tıkıyolar ama 3 ay önce şehir hastanesinde doğum yaptım çok memnun kaldım tekli odada kaldım yanımda annem refekatçi olarak kaldı çok iyi bi hastane orası önemli olan çok temiz.
Ba_momss Muallime_97 Ekim’de doğum yaptım şehir Hastanesi’nde ve gayet memnun kaldım hem doğum ekibi hem de servisten.dogumdan sonra temas ettirdiler kızımı benimle sonra hemşire aldı seve seve giydirdi sardı hemde sonra doktorum gelip bebisimi alıp koridorda gezdirdi bakın hanımlar hadiii moral bebisi gezdiriyorum dogurun güzelce acı çekmeden falan diye hemşireler e sevdirdi getirdi falan
Ba_momss EEC4402 bı kaç kere acilden gitmiştim annemlere yakınlığından dolayı tabii memnun kalmamıştım. Şehir Hastanesi’ne gitmeni tavsiye ederim orda doğum yaptım Ekim’de
dorukcuum EEC4402 Evet doğru keşke tek sorunları o olsa ilk muayeneme gittiğimde oğluma ölü yarın aç karnına gel kürtaj ol dediler pandemi yüzünden orada doğum yapmak zorunda kaldım bu olaydan sonra yüksek tansiyonla doğuma gitmeme rağmen öldürmek istenircesine sancı verdiler riskli gebelik doktoru bile kızdı normal hastaya bu kadar sancı vermiyoruz diye normal doğum olmasına rağmen 3 yerde kesim var ve uyuşturmadan yaptılar ne lağma ne başka birşey çok sorumsuz bir hastane kesinlikle tavsiye etmiyorum