Busraaltsoy EEC4402 doktorundan memnun musun bebeğin kilosunu falan diyorlarmi sana bana demediler de 32 haftada soyleyecez dediler eltim de O hastanede doğum yaptı sezeryan oldu iyi dedi bana bakalım benimki nasıl olacak 🤷♀️sâğlikla kucağımiza alalım inşallah 🤲
EEC4402 gizemm0688 ay çok kötü benim günüm bitti ne yapabilirim bilmiyorum başka hastane kabul eder mi acaba
gizemm0688 EEC4402 hic bilemiyorum Hacettepe ve sehır hastanesi ile bı görüsün isterseniz🌼 Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin🙏
Busranurmart cigdem19 refakatçi alıyorlar mı? ve refakatçi dışında ailelerin bebeği görmesi mümkün mü? ziyaretci kabul ediyorlar mı
cigdem19 Busranurmart refakatçi alıyorlar benim sadece eşim vardı tek.kisilik odalar doluydu yalnız kaldım o yüzden erkek olduğu için ama kadın refakatçi alırlar. Ziyaretçi almadılar ben çok rica ettim çocuğum 2 dakikaligina geldi ama çok memnun kaldım
EEC4402 Busraaltsoy ben Salim Erkaya ya gidiyorum bir sorun yaşamadım pratisyen hekimler bakıyor bana söylemişlerdi
Ays_cskn EEC4402 oyle valla bende sami ulus bestepeye gidiyorum bakalim burasi nasil hastane isi birazda sans meselesi aslinda insallah sizinki daha güzel geçer
Busraaltsoy EEC4402 hım anladim canım bana demediler doktorumun adı caner köse buydu doktor degistirdim tuğba kınay şimdi buda demedi bana 32 haftalık olunca söyleriz dedi senin bu gittiğin doktora da gitmiştim iyi görünüyordu ultrason foto bile vermişti bana ama sadece kafasini verdi 😂😂öbürleri vermiyordu
Duygu388 ayyy ne kadar kötü bir durum yaa şehir hastaneleride aynı halt iyiki özel hastanede doğum ypcam hem morelim yüksek hemde içim rahat 3 haftam var doktoruma güvendiğim için korkmuyorm bile