Zeyno36 Hanımlar merhabaa. 14+5 ilk gebeliğim aldığım toplam kilo 1,5 suan. İstemsiz üÜlüyorum bebeğim için iyi beslenmiyor muyum acaba diye🤭 sizlerde durumlar nasıldı?
minikportakal Zeyno36 ben 28 haftalığım 3 kilo aldım hiç dert etme bebek de önden gidiyor canım bebek kilo alıyor daha hem çok erken kilo için senin zamanında ben daha kilo almamıştım hiç
yigitinannesiiiii Zeyno36 canım kontrollede bebeğinde bi sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok zaten bebiş senden besleniyor sen az kilo alıyorsun diye oda az kilo alıyor diye bişey yok yediğin bebeğe gidiyordur sen kilo almıyosundur ben 11 haftalık olcam 55 kilo ile hamile kaldım şuan 54 üm mesela bebeğimde bi sıkıntı olmadıkça az kilo almak güzel bişey bence 😊
litfenama Zeyno36 çok normal. İlk 3 ay kilo alınmaması öneriliyor. Bebekle sizin kilonuzun pek alakası olmuyor. Bebek vitaminleri ve beslenmeyi kan aracılığıyla yaptığı için, sizin sağlıklı beslenmeniz yeterli olur. İlla kilo almanız gerekmez.
Kubgkm Zeyno36 ben 12+3 deyim hiç kilo almadım ama kontrollerde bebeğim gayet iyi görünüyor yediğim bebeğe gidiyor herşeyi kararında yiyorum sağlıklı besleniyorum elimden geldiğince sende üzülme canım doktor bebek iyi diyosa sıkıntı yoktur 😊
Ayse254 Zeyno36 ben 37. Haftamdayım bebişim 3 kilo civarı ben toplam 6 kilo aldım 😅 siz sağlıklı ve kaliteli beslenin fazla kilo almak maharet değil 😊