Cansuz99 Black00 bende kullanıyorum canım riskim yok ama önlem amaçlı. Bende de aynısı oluyo sanırım ilacın yan etkisi reçetesinde de yazıyodu zaten.Doktor normalde 2 doz dedi ama ben tek doza düşürdüm çok yan etki yapıyo çünkü 🥲
Novaa Black00 Doktorunuza fitil olarak kullanabilir miyim diye sorabilirsiniz. O zaman yan etki olmuyor.
yigitinannesiiiii Cansuz99 canım iki dozsa ikinciyi fitil olarak kullan istersen doktoruna söyleyerek 😌
Cansuz99 Black00 evet benimde 5 haftalıkken lekelenmem olmuştu işte bende o yuzden önlem amaçlı kullanıyorum şuanda 6+6 yım inşallah bi sorun olmazda tekrardan
Cansuz99 yigitinannesiiiii aynen canım doktoruma danıştım zaten aynen oda bu şekilde önerdi ama her zaman ağızdan almak daha faydalı oluyomuş :)
yigitinannesiiiii Black00 ilacın yan etkisi Canım doktoruna danışarak fitil olarak kullanabilirsin o zaman bi yan etkisi olmuyor 😉
yigitinannesiiiii Cansuz99 ya doğrudur kimide fitil olarak daha faydalı diyor çözmüş değilim😂bende günde 1 kere fitil olarak kullanıyorum ama benim kanama vs yok sadece doktorum önlem amaçlı kullanmamı söyledi
Cansuz99 yigitinannesiiiii aynen öyle valla ama doktorum fitil olarak alırsan daha dikkatlı kullanman gerekiyo dedi mesela hemen ayağa kalkılmıyomuş akıp gidiyomuş yanı bi süre yatıcaksın falan bana öyle çok zor gelmişti açıkcası 😂 hap olarak içmek daha kolayıma geliyo
yigitinannesiiiii Cansuz99 fitil olarak kullanıcanı gece yatmadan önce atarsan daha iyi tabi diğerinide göndüz ilaç olarak alırsın 😊