Canimyavyum Kızlar sizcede çatlaklar genetik mi ? Çatlaklar için önerebilceğiniz eennn iyi yöntem nedir ?
nursdgn Canimyavyum bence genetik faktörlerde çok etkili. Ben mustelanın çatlak kremini kullandım hamileliğiö boyunca. Hem onu hem bebek yağı ikisini karıştırıp bol şekilde sürdüm hep. Karnıma bacak bölgeme üst kısma kalçama. Ve bol bol su
MerveeD Canimyavyum bio oil ile kantaron yağı kullandım hala kullanmaya devam edıyorum sabah aksam kantaron sürüyorum 33 haftalık olacağım hc catlagım olmadı ablamın cok fazlaa olmustu ve oglu 6 yaşında ablamın karnındaki catlaklar hc gecmedı ama annemde hc olmamıs karnı bembeyaz annemın maşallah inş Bendede olmaz
Minmin Canimyavyum genetik değil bence annemde teyzelerimde bir tane çatlak yok ama ben deli gibi çatladım üstelik kremler kullanmama rağmen lierac kullanıyorum zyağı kullanıyorum kuru bırakmıyorum ama çatır çatır çatladım 😂
nursdgn Canimyavyum kendi kalça bölgemde vardı benim gebelik öncesi,hatta olur diye korktum ama çok şükür yaşamadım. Hatta ondaki görünümü bile biraz azalttı
Yelizzzz34_ Tamamen genetik! Neler yaptım nelerrr, zeytinyağ, bebeyağı, vazelin, çatlak kremi sürdüm hiç biri işe yaramadı. Şuan karnımı bir görseniz alt kısmı çatlaktan harita gibi :( bende bıraktım artık birşeyler sürmeyi sıkıldım artık çünkü
Asyaaa35 Yelizzzz34_ çatlamadan önce bryaz döküntüler oldumu acaba karnınızda? Benm çatlagım yok ama döküntüler görüyorum ne anlama geliyor bilmiyorum
Manolyagkmn Bende mustela ile bio oil arasında kaldım ama bu tamamen cildin esnekliği ile alakalı ikisinin yorumlarında da kullananlar memnun nemlendirmesi güzel ama yine de çatlak oldu diyenler vardı mustela 200 TL bio oil gramajı biraz daha fazla 120 TL ydi bende bio oil aldım şuan 6. Ayda yım duruma göre belki 8 veya 9 da mustela kullanırım
Canimyavyum Bio oil ve bebey yağı kullanıyorum bugün ihtibariyle kantoron yağı kullanmaya başladım annemin bacakların da ve karnın da çok ben de kullanmama rağmen çatlıyorum 29. Haftamız bacak çatlaklarım 3ay da başladı karnım da şuan henüz yok göğsüm de kalçam da ve bacaklarım da var genetik olduğuna inanıyorum sizin düşüncelerinizi merak ettim
Ayseguldev Canimyavyum Ben biooil kullanıyorum günde 2 defa 1 defa da lierac kullanıyorum. 30. Haftadayım şuanlık çatlak yok annemde ve ablalarımda çatlak olmuş ama onlar krem nemlendirici falan kullanmamış genetik mi değil mi göreceğiz bilmiyorum 😂 umarım çatlamam..
MerveeD b0ncuk bizimkiler kırmızı teyzem ile annem kendisi yapıyor doğal 🙈🤗 gerçi yapımından kaynaklı kırmızı yada sarı olması