Zeh123-ra Yesim 17 hafta yeni bitti dün kesin kiz dedi böyle diyince acabami diyor insan özel hastane miydi cnm
Hifaberra Yesim maşallah rabbim hayırlı evlat etsin ☺️🤲 İlk isme karar veremedim ama ikinci isim Uraz olabilir Benim de kızlarım Zeynep Hifa ve Emine Hüma 💕 inşaallah üçüncü gönlümden erkek geçiyor daha öğrenmedik 17 hafta oldu
Gamzess1 Kız demee 19 haftama kadar kız dendi bizede detaylıyı bekliyorum Ya değişirse diyorum hep 😅😅
Gamzess1 Yesim ya ben dayanamadım çok kıyafet aldım pembe pembe vallaa çok gülerim öyle bi şey olursa 😅
Gamzess1 Zeh123-ra Banada kesin dedi 17. Haftada özel hastane bide usgleri çok net gösteriyor ama bakalım
Yesim Gamzess1 inşallah olmaz kuzum ama ben resmen hissetmişim ya. İlk gebelikte 20. Hafta da alışverişe başladım herşeye heves ettim bunda yoktu bir kez daha gideyim usg ye öyle diyordum sürekli içime doğmuş demekki 😂 😂
Zeh123-ra Gamzess1 böyle herkeste değişti değişti diyince insan şüpheye düşüyor valla😊birde ben dün bütün aileye söyledim kız diye
Gul1998___ 17 hafdaligm bugn gitdim 100de 80 kiz dedi ama ultrsonda daha kesin soylerim dedi acaba neden oyle dediki neden kesin birsey soylemedi?
Deletedmom727271 ilk hamileliğim de hem özelde hem devlette doktorlarım 20 haftaya kadar kız demişlerdi bana da detaylı ultrason da erkek olduğunu öğrenmiştim. Sizinkini okuyunca anılarım depreşti sjsjsj 😂😂😂