Ryry Kızlar nişanım geldi diye başlık açmıştım buraya. Bugün net girdm düzenli sancı yine çıkmadı bebeğin iri olduğu ve sezaryenin mantıklı olduğunu söyledi doktorum. Nişan gelmesi durumunda 1 haftayı bile bulabiliyormuş doğması yani 4 kilo bile olabilir. Kabul etmeli miyim sezaryeni? Şuan düşğnün dedi ama riske atma çok kendini ilk doğumun dedi yarın tekrar gideceğim. Sizce ne yapmalıyım
Sermincev Ryry 4.5 kiloya kadar normal doğum olabiliyor diye biliyorum, ben olsam beklerdim, ama sen içinden hangisini istersen onu yap bence, iki doğumunda artı ve eksileri var, inşallah sağlıkla kucağına alırsın ❤️
Aseltos9 Ryry sizin vucudunuz normal doğuma uygunsa o bebek 5 kiloda olsa normal doğar bence sancılarınızı bekleyin ölçümler birebir doğru çıkmıyor
Buket_dadas Ryry hayır iri bir bebek deil normal dogumd aola bikir arkafasım 5kilo 300 gramlık bebişinni normal dogumla dogurdu alakası yok kuzum normalde olabilir
Gungun_61 Ryry bunun en iyisini dr bilir biz hayatmız boyunca 1-2çocuk doğuruyoruz o günde kaç çocuk doğurtuyor.Ben olsam dr umu dinlerim.Risk almaya gerek var mı nedir bu illa normal doğum normal doğum evet adı üstünde normal doğum normal olan .ama bebek kilolu Allah korusun seni zorlayacak belki sıkışacak bacım gir dr unu dinle Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Tugceelanaz Ölçümleri çokta doğru olmuyor aslında yani bilemedim zor bi karar . Çatın müsaitse denerdim en azından 🤷🏻♀️ 4,5 kg normal doğuranlarıda okudum burda
ipekveatlas neden hemen sezaryen diyolar anlamıyorum insanlar 5 kilo doğuruyo. tabiki herkesin doğum sekline kimse karısamaz ama oda bi ameliyat sonucta sen nasıl hissedersen öyöe yap
-Serpilllllll- Canım burda önemli olan senin ve bebeğin sağlığı öyle düşün lütfen. Kimsenin ne dediğine kulak asma lütfen sezeryan dediğinde doğum. İkisinin de artıları ve eksileri var o bebek nasıl gelmek isterse öyle gelecek. Ben eğitim araştırma hastanesindeyim her seferinde farklı bir doktora gidiyorum. Hepsinin ortak kanısı bebeğin kilosu 4 ün üstünde olunca anne de bebekte tehlikeye girebilir. Sonuçta onlarında elinde 2 can oluyor. Benim de arkadaşım 4 700 doğurdu normal doğumla ama 20 tane Dikişi vardı. Sen içini rahat tut. O gelmek istediği şekli belirleyecek zaten. 🙏