_Minikbaby26_ Kızlar sarı akinti enfeksiyon gostergesimi ? Gebeligin basindan beri sarı akintım var enfeksiyon vardı antibiyotik kullandım doktor tedavi edilcek seviyede degil bol bol su ic dedi simdide yine herzamanki gibi sarı akıntım var randevu tarihime daha var bol bol suda iciyorum 😔
Rumuz_07 _Minikbaby26_ benimde var özellikle susuz kaldığım zaman çok yürüdüğüm zaman yada eğilmeli kalkmalı işler yaptığımda bir müddet sonra pedimde farkediyorum. İdrar kültürüm falan temiz çıkıupr hep ama geçmiyor nedenini bende anlamadım😂
Sermincev Ben 36 haftalığım hala akıntım ve enfeksiyonum var geçmiyor 🤣 enfeksiyon için 2-3 haftada bir antibiyotik kullanıyorum, enfeksiyonun çok değilse bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum :) ama sen yinede doktorunla görüş, her gebelik farklı :))
Sermincev _Minikbaby26_ inşallah geçer kuzucum, sürekli iç çamaşırını değiştir, tuvaletini tutma, 3 litreye yakın su iç, umarım geçer 🙏🏻❤️
Rumuz_07 _Minikbaby26_ valla fitl verdi dr um bir zaman sonra tekrra oluyor sonuçlarda temiz çıkınca umursamadım artık sizde enfeksiyon var mı batırın ama