Elfs ilyesta hayır değil benim 1 gün kala ya da 2 gün kala tam hatırlamıyorum 36 çıkmıştı şimdi 31 haftalık hamileyim
Birgul ilyesta değer güzel bence, bi de önemli olan 2 gün sonra ki artıştır tekrarlamalısınız testi☺️
ilyesta Cadoloz gerçekten mi? Ablamın sonucu bu eltisi çok düşük demiş . Şuan korona doktorada gidemiyor.
Cennet-Kokulum ilyesta Bence gayet güzel Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️
Afraaaa ilyesta amacı ne anlayamadım eltisinin🙄çok güzel bir değer erken yumurtlamis sanırım. Hem önemli olan iki günde iki kat artış. İçini ferah tutsun kimseye kulak asmasin bu süreçte
Cennet-Kokulum ilyesta Eltisi bence kıskanıyor. Doktordan iyi mi bilecek tövbe tövbe. İlla insanın burnundan getiriyorlar birşeyi. Allah ablanızın yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻🤲🏻
mercimekannesi27 ilyesta hayır canım gayet iyi değeri, benim adetim 2 gün geçti. Betam 273 çıktı, ondan iki sonra 644, sonra ki 2 gün 1644 çıktı. Şuan 5+5 iz perşembe kontrole gideceğiz inşallah, önemli olan değerin iki günde iki katı artması canım ☺️
Suleermz ilyesta çok iyi canım benim adete 2 gün kala 48 di şuan 33+1 deyiz çok şükür rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️