Mrvbby inşallah sağlıkla tutunur ben 4+3 ‘üm bugün itibariyle 🥰 ilk üç gün çok önemli tutunma ilk üç günde gerçekleşiyor. Ben evdeydim sürekli yatmadım ayakta da çok durmadım kan dolaşımı çok önemli arada evde turladım. Hiç ev işi yapmadım ağır kaldırmadım ani hareket etmedim. Akdeniz beslenme programına göre beslendim.Az yağlı az tuzlu az baharatlı sebze yemekleri bulgur pilavı nohut gibi hafif şeyler yedim, kavrulmamış fındık, ceviz, badem kabak çekirdeği yedim sıkma portakal suyu, kefir içtim hergün. Ananas çok iyi diyorlar ama ben yemedim. Sabah kahvaltılarda mutlaka yumurta yedim ilaçlarımı düzenli kullandım aksatmadan. Hayatımdan çayı ve özellikle kahveyi çıkardım en zoru bu oldu 🥲 bitki çayı kesinlikle yasak. Salam sosis sucuk gibi işlenmiş gıdalar yasak. Sigara alkol yoktu bende o problem olmadı. Sonraki günler bu düzene devam ettim arada dışarı yürüyüşe çıkıyorum eşimle yemeğe gidiyoruz. Kanama olmadığı sürece sürece sıkıntı yok normal hayata dönebilirsin demişti doktorum. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla🌸