Kullaniciadii Kızlar ben eşimle 14.gun ve 18.gun birlilte olabildik sadece 14.gun yumurtlamamın en yüksek oldugu gün zaten. Reglime 10 gun kaldı akıntı dışında hiçbir belirti yok. Hiç belirti olmadan hamile kalan var mı aranızda?
Sgnn Kullaniciadii benimde hiç belirtim yoktu canım sonrasında da belirtim olmadı. 3 gün yumurtladım 4. Gün çatladım. Bende sadece 2. Günü değerlendirebilmiştim. Sadece tek belirtim dünyanın en yağlı ve saçma 2 şeyini midem bulanana kadar karıştırıp yemiştim. 😅
Dusibadeslades Kullaniciadii hamile olduğumu 6.haftada öğrendim ve hicbir belirtim yoktu bi sabah anı bir bulantı başladı hamileliğe yormadm hic başka bir şeydir diyip doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim.
Yildizparlak Kullaniciadii ben canım.adet gunu zaten belirtim yok diye söylene söylene gitmiştim 623 çıktı kanda
handhnde Kullaniciadii Hiç anlamadım. Adetimi takip ettiğim uygulama adet takvimine girmeyi unuttun yazınca koşa koşa eczaneye gittim . Hemen çift çizgi . Allah isteyen herkese nasip etsin
Nesnur Bende uyku hali vardi kalkiyodum 1 saat sonra uykum geliyodu ve gobek deligimin kenarlarinda pit pit patmalar vardi ayriyeten asiri akintim adet oldum saniyodum pyle akinti geliyodu
Tubisss-im Kullaniciadii benimde hiç bir belirtim yoktu canım sıfır belirtisiz hamile oldugumu ögrendim