Kızlar covid oldum 3. Günündeyim. Kan sulandırıcı iğne vuruluyorum her gğn. Bir gece hastanede yatırdılar. Ama bebeğime bakmadılar covidli olduğum için. Artık ateşim yok. Kas ve bel ağrılarım azaldı. Bebeğime bir şey olur mu bilgisi olan var mı

Gizemkync 11 haftalıkken bende kovit oldum kan sulandırıcı ya da herhangi bir şey kullanmadım. Kovitten sonra 2 kez doktora gittim ikili vs için doktor her şey yolunda dedi şuan 15+5 iz

Gizemkync Bende bugün pozitif çıktım. 31 haftalığız. Bu üçüncü kovidim ama ilk defa ağır geçiriyorum ve bende endişeliyim. Siz kan sulandırıcı iğne için tahlil verdiniz mi. Ben bugün aile hekimine sordum, pozitif çıkarsam kan sulandırıcı kullanmalı mıyım diye, test yapılması gerekir önce dedi.

kelebek_17 pozitif çıkar çıkmaz hamile olduğum için hastaneye çağırdılar. Tansiyon ölçümü ve kan tahlili yaptılar. Sonrasında hamile olduğum için kan sulandırıcı iğne olmam gerektiğini pıhtı atabilme riski olduğunu hastane gözetiminde kalmamı istediler. Bir gece yattım. Ertesi gün çıkardılar. 10 adet iğne var evde kendimiz vuruyoruz. Hamilelikten dolayı kan sulandırıcı olduğu söylendi