Aayse123 Haziran sonu temmuz başı gibi doğum yapıcak lar ne zaman hastane çantanınızı hazırlıcaksınız ve neler koyucaksınız havalarda sıcak olucak neler koyucaksınız
dilara0605 Aayse123 valla ben deterjan gelsin yıkayıp ütüleyeceğim kargoda sonra hazırlayıp koycam kenara çantayı şahsen ne olur ne olmaz diye ama yinede ne koyacağım konusunda kararsızım
cigdem4154 Aayse123 anaam herkes çanta düşünüyo ben daha alışveriş yapmadım hiç birşey almadık 😀 bayramdan sonra herşeyimi topluca alıp mayıs sonu hazırlamayı düşünüyorum
yeliz007 Aayse123 Bende burada bekleyim canım 26 haftalığız beşiği,bebek arabası geldi dolabı gelsin çoğu kıyafetini yıkayıp yerleştiricem son haftalara sıkıştırmak istemiyorum
mavi0803 Aayse123 benimde temmuz başı doğum ama daha hiç bişey almadım eşimle topluca alıcaz nasipse hepsini🤲🏻
Busragrl52 Bizim tarihlerde aynı ben bayramdan sonra Mayıs ayı için herşeyi hazır etmeyi düşünüyorum yani haziranda hiç bir işim kalmamış olması gerekiyo çünkü son günler çok ağırlaşmış oluruz
Aayse123 Busragrl52 bende öyle yapıcam ama ne koyucam bilmiyorum uaz olucak çok sıcak olucak 26 haftalık hamileyim belim sırtım bacaklarım ağrıyor uyuyamıyorum daha kötü olucuz 😂
Eslemim34 cigdem4154 Aynı ben😂 bebeğimin beşiğiyle dolabı tek var bayramdan sonra alışverişe başlıcam inşallah
Aayse123 yeliz007 aynn canım en iyisi iyice ağırlaşıyoruz zaten eller kollar bel bacak sırt 1 2 ay kala daha kötü olucak
Yavrumu-beklerken123 yeliz007 Bizde 26 haftalığız dolabimiz geldi kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerlestirsem mi diye düşünüyorum erken mi acaba 🤷
cigdem4154 Aayse123 başladık artık bizde yavaştan zaten çoğunu interbetten alıyorum o yzden beni çok zorlamadı
12ilk34 Aayse123 yürüyüş yapın kızlar 1 haftadır yürüyorum sanki üzerimdeki ağırlık hafifledi çok iyi geliyor
sanslibiranne Hastane çantası için tavsiyeleri olan var mı kızlar çok tecrübesizim hava çok sıcak olacak özellikle şunu yanına al dediğiniz şeyler var mı
Aayse123 Gamze__79 yıkamadık daha mayıs gibi yıkıyıp hazırlamayı düşünüyorum ama çamtamıza ne koyucaz bilmiyorum 😊
Gamze__79 Aayse123 benimde temmuzun 15 gibi gözüküyor şimdilik sıcak olacagı için kalın bişeyler koymaya gerek yok diye düşünüyorum ❤️
yeliz007 Yavrumu-beklerken123 ay benimde dün geldi ben başlıcam canım ya sonra sıkışmayalım ne de olsa illa yapıcaz ☺️