Anne9283 Ebru8141 öyle bişey yaşamadım ama doktor iki kese gördü ikiz olabilir ama biri sağlıksız duruyo dedi
Mehtapca06 Ebru8141 benim kuzenimin 6 aylıktı yada 5 birinin kalbi durdu biraz beklediler cogerl geliştirici falan vurdular sonra mecburi doğum oldu ama şükür bebek şuan 2 yaşını geçti ama ablamın ömründen ömür gitti
mucizegebelik6 Ebru8141 3uz arkadasim 16. Hafta bi bebeğinin kalbi durmuştu sanırım saglikli embriyo degildi o yüzden
Ebru8141 Bugün öğrendim birini kaybettiğimi son kontrolumde gayet sağlıklı güzel tutunmuslardi megersm son kontrolden hemen sonra durmuş kalbi.. neden olur sebebi nedir hicbir sey bilmiyorum soramadm doktora dondum kaldm.
Cakmak12 Ebru8141 benim 17+5 de bebeğimin birinin kalbi durmuş biz 19 haftalıkken öğrendik sebebi bilinmiyor diğer bebekte olduğu için test falan yapsak doğru çıkmaz dediler bunları perinatoloji uzmanı söyledi pıhtılaşma ihtimaline karşı kan sulandırıcı iğne başlanıldı
Cakmak12 Ebru8141 normal soramaman biz 3 gün ölü gibi gezmiştik neye uğradığımızı şaşırmıştık rabbim sana da sabır versin inşallah diğer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah
Ebru8141 Teşekkürler güzel dualarına için .. inşallah sağlıkla gelir bebeğim.. korktm cift yumurta ikiziydi birinin kalbi durmus fakat diğerini çok etkilemese bile etkileme ihtimali de varmıs daha da korku sardi içimi
Cakmak12 Ebru8141 korkma Allahın izniyle bir şey olmaz 🙏haftası küçük olduğunda daha az etkiler demişlerdi bana
Cakmak12 Ebru8141 korkma bir şey olmaz seninki daha küçükmüş sadece dikkat et kendine yorma üzme kendini diğer bebeğini düşün
Nursema99 Ben hastanede yatmıştım bi gün orda bi kızın ikiz gebeliği vardı bebek hareketini hissedemeyince kontrole gelmiş birinn kalbi durmuştu, diğeri sağlıklıydı