Minikbirkalpp Haftamdayım dün doktora gittigimde acılmam oldugunu söyledi nişanım geleli 3 gün oldu ama sancım yok suyum gelmedi eve gönderdi bekliyorum. Yarın yine kontrole cagırdı varmı böyle olan sonucu ne oldu yazarmısınız
Barisinannesi Minikbirkalpp ben de 37 deyim asagisi batiyir sanki acilma var gibi hissediyorum siz de hissettiniz mi boyle birsey
Sevda3458 Minikbirkalpp aynen bugün banada aynısı oldu canım eksersiz hareketleri yap diyor yarın sabah sekizde burda ol duruma göre bakicaz dedi
Minikbirkalpp Barisinannesi aşağıya batma hissi bendede oluyordu birde sabah kalktıgımda ağrı falan vardı hıc anlamadm bukadar acılmam oldugunu ama gel gelelim sancı yok sunide beni korkutuyor
Barisinannesi Minikbirkalpp korkmayin acilma olmasa suni cok zor olur ama acilma varsa zaten yolcu yolunda kisa surer Allahin izniyle 10 a ne kalmis ki 3 4 e anlamadan gelmissiniz :)) suniden korkmayin bence sag saglim dogsunlar da biz raziyiz
Minikbirkalpp elfkara hissetmedim ilk hamileliğim aslında daha sancının ne oldugunuda bilmiyorum sadece belime ara sıra bir agrı geliyor okadar