Buseeeeeeeee Kızlar 16+5 haftalık hamileyim bebeğim cinsiyetini gostermiyo neler yapsam gösterir lütfen yardımcı olun çok moralim bozuldu 😓
Kizilkafaa Buseeeeeeeee Ben giderken biskrem bisküvi ve muzlu süt içmiştim canım net olarak göstermişti
ada58 Buseeeeeeeee muayeneden önce bol su iç idrara sıkışık git meyve suyu ya da şekerli bişey ye doktorun istediği pozisyonları veriyorlar ve rahatça görülebiliyor.
1299 Buseeeeeeeee 😩😩ınşAllh başıma gelmez Perşembe 16. Hftya gırcez bnde herkese kesın bellı olcal flan dıyorum ama ıcımden bı seste bu kadar cabalıyorsun gostermyck yda arkası dönük olucak dyo😂😂
Slnozclk Moralinizi bozmayın başta sağlıklı olsun bebeğiniz cinsiyetini elbet öğrenirsiniz bende 23. Haftamda öğrendim bazen ne yapsanızda bebişler nazlı oluyor bacakları kapalı oluyor pozisyonları uygun olmuyor detaylı ultrasonda kesin öğrenirsiniz
benimmdunyamm Buseeeeeeeee çikolata ye meyve suyu ic öksür birde benimki kipirdamiyordu oksurunce dikti ayaklarını
-siva01- Slnozclk aynen benim kızımda kocaman açmış bacağını o kadar netti ki doktor cinsiyet partisi yapacaksanız hemen kapatcaktim dedi o kadar netti ki ben bile bakar bakmaz anladım ilk bebeğim olmasına rağmen 😁nazlı filan koymayın adını hiç uymaz bu minnosa dedi 😁
Betulyesilts Buseeeeeeeee bende dün gttim 16+5 dik bizde göstermedi bağdaş kurmus cikolata su banamisin demedi 10 dk sinra bi dhaa bakti doktor gene gostermedi dürttük flan yok keyfini bozmuyor 😔
Anne88 HilalEyce https://ibb.co/B4kW8PF canm böyle çıkıntı varmiydi bizede erkek dediler 13. Haftada inşallah değişmez 😆
Betulyesilts Sinemaylin malseff 😒 haftaya flan gidicem bi daha nasip bakalim zaten dun gitmistim daha