💐Kızım 5 aylık oldu bu süreçte iyi ki almışım dediğim şey anakucağı oldu😄 elim kolum ayağım oldu resmen kurtarıcı. Öyle pahalı olanı da almadım tommy baby ucuz olan vardı onu kullandık çok da memnun kaldım.
💐 50 tane ağız mendili almıştım iyi ki fazla fazla almışım çünkü sürekli kusuyorlar 3 aydan sonra tükürükleri akmaya başlıyor falan çok rahat ediyorum.
💐 Çok fazla çorap almıştım ama max 7-8 tane olsa yeterliymiş. Çoğunu giymedi bile en rahatı hangileriyse sürekli onları giydiriyorum.
💐 Travel sistem bebek arabası aldım keşke almasaydım çok güzel duruyor ama araba bagajınız falan küçükse asla kullanışlı değil katlanmıyor. Onun yerine katlanabilen modeller çok daha kullanışlı olur.
💐 yenidoğan için çok fazla kıyafet almıştım keşke o kadar almasaydım çoğunu giymeden kaldırmak zorunda kaldım onlara vereceğim parayla 9-12 aylık alsaydım çok iyi olurdu. (Bebeğim 5 aylık ama 9-12 giyiyor)
💐isimli hastane çıkışı pek de gerekli değilmiş bana göre bir kere fotoğraf çektim sonra da kullanmadım pek.
💐 alt açma bezi olarak ilk başlarda tek kullanımlık olanlardan kullanıyordum. Daha sonra alt açma matı aldım 2 aydır falan onu kullanıyorum çok daha konforlu bana göre. Ve fazlaca israftan kaçınmış oldum🙂
💐 burun aspiratörü kesinlikkkkleee en çok kullandığım şeylerden birisi. Sürekli tıkanan burnunu günde 3-4 kere açtığım bile oldu kurtarıcım😍 ama fizyolojik serumları e bebekten falan almayın çok az bişey oluyor ve çok pahalı oluyor. Onun yerine eczaneden 2 ml lik şırınga alın ve serum fizyolojik su alın 7-8 TL gibi fiyatı vardı 1 litre su. İnternetten videosunu izleyerek yapın çok daha hesaplı🥰
💐 ateşölçeri kol altı olandan tercih etmedim biraz daha para katıp temassız alından ölçenden aldım. Daha rahat ve sürekli ateşini takip edebiliyorsunuz. Kol altı olan olsa dk başı ölçmek zor olurdu.
💐 emzik kullandırtmayı düşünüyorsanız eğer bence Philips avent alın direkt onunla alıştırın alışmama ihtimali çok az o emzikle. Ben almamıştım aylarca uğraştım emzik alıştırmaya. Çareyi aventte buldum onu tuttu🥰
💐 burda okuduğum kadarıyla sürekli müslin bez çok lazım falan diyorlardı fazlaca aldım müslin bez ama hiç kullanmıyorum desem yeridir. Kişiye göre değişir ama max 2 tane yeterli bana göre.
💐 ilk zamanlar göğüs pompası çok işime yaradı iyi ki almışım hastanede tek kalmak zorundaydım sürekli sağdım kendimi sütüm öyle gelmişti.
💐 çok fazla göğüs pedi almıştım çok gereksizmiş zaten ilk ay göğüslerden akıyor süt sonra göğüs terbiye oluyor akmıyor daha.
💐 depend kullandım hastenede o da çok işime yaramıştı sürekli eğilip kalkamadığım için rahat etmiştim onunla.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar yardımcı olabildiysem ne mutlu🥰