iremsenturk_16 Sinem044 canım o kişiden kişiye değişiyor ama benim 1 hafta içinde bitmişti yapan doktorun da çok büyük önemi var geçmiş olsun en kısa sürede atlatırsın inşallah 🙏🏻
Sinem044 iremsenturk_16 benim de bitti şükür canim arada leke leke geliyor iç çamaşırıma 1 hafta oldu olali çok teşekkür ederim inşallah bir daha nasip olur hamile kalmak 🙏
iremsenturk_16 Sinem044 inşallah kuzum rabbim tez zamanda sanada hayırlı güzel bir evlat nasip etsin ben şuan yeniden hamileyim rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻🥰
iremsenturk_16 Sinem044 amin kuzum inşallah en kısa sürede rabbim sanada nasip etsin tekrardan inşallah sağlıklı hayırlı bir evlat 🙏🏻🥰
Sinem044 iremsenturk_16 amin inşaAllah canımm 🙏 genetik testi yaptırdın mı peki bazıları yaptırmak gerektiğini söylüyor
_prenses_annesi Sinem044 canım ben kürtaj olduğumda 10 gün rahat kanamam olmuştu. Ve ara ara da devAm etmişti ama her insan bir olmaya bılır.
iremsenturk_16 Sinem044 ben genetik testlerimi yaptırdım canım anormallik çıkmadı ne olur ne olmaz sende mutlaka yaptır 😌
babysmommmm Sinem044 benim de hemen hemen 10 gün sürmüştü ve 7. Günü pıhtı düştü ondan sonra yok denecek kadar azaldı ve bitti ☺️ sizde en kısa sürede ve en kolay şekilde atlatirsiniz inşallah