Brglyksk_
Anladım canım hakkımızda hayırlısı artık insallah güzel sonuçlar alırız. Maşallah sen Daha yeniymişsin. Ben 3 senedir uğraşıyorum. İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün. Bu akıntı makıntı karışık işler ama neye inanacağımızı şaşırdık..
Valla pandemi de geçirdiğimiz ramazanda o kiloya düştüm ben. 52 53tüm 5 gün oruç tuttum. 46 47 oldum midem iflas etti. Sonra ilaçlarla toparladık şimdi 52lerdeyim yine oruca korkuyorum çok iştahlı olmadığımdan şükür oruçta zorlanıyorum ama mide elden gidyo. Umarım hepimiz şu sigara belasından kurtuluruz. Çok içmiyorum ama hiç içmesem daha iyi
bbaskan
Offff o negatif testlerrrr… Şimdi ne desem bilemedimm yap desem negatifse üzüntü olacak bende üzülcem. Pozitifse inann senden çok sevinirimm orası ayrıı. Hiç bilemedim ama yap istersen belki hiç ummadığın olur. Belki de beynimizin bize oynadığı oyuna iyice ikna olursun..
Bu arada covid konusunda haklısın. Çok şükür maşallah daha hiç olmadım ama insanların anlatmasından bende ona benzettim hatta eşime dedim bebek beklerken covid mi oldum diye. Şuan bile kolum bacağım tutmuyor boynum belim iptal..