Asil_hatun Melekk8 12 gün sonra öğrendim 11 günde kan verdim negatif çıktı 2 gün sonra kaset test yaptm silik çizgi çıktı kan verdim 16.22 cikti
Mimii94 Melekk8 10.gun negatifti sonra bidaha bakmadim. Adet gunumde adet olmayinca yaptim testi hemen belirginlesti. Buyuk ihtimal iki gun once falan silik sekilde cikabilirdi. Ama ben bekleyin derim
Ozlm0616 user124578 kizlar valla sizin yorumlarinizi okuyunca bende acabami dedim simdi ya benim 7 günum gecti 2.53 hcg acaba az dahami beklesem
Asil_hatun Ozlm0616 kuzum delimisn hiç söktürücü icilirmi adetten 2 3 gün önce hamile kalanlar var bekleseydin keske bence fazla icmediysen bırak doktorlar en az 10 gün gecikme olmasını tavsiye ediyor zaten
Gulguzelim Ozlm0616 yani zaten kanda cikmis negatif nasil bekliyorsunuz belki olur diye belliki adet duzeniniz yok sizin
bbaskan Benim bugün 18. Günüm adetim geçeli. 10.gün doktora gittim yumurtlamışsın dedi duphaston vermişti 2-3tane içtim hala olmadım testler negatif eğer yumurta döllenmişse tutunmasınada yardımcı olur dedi bekliyorum hala Asil_hatun
Ozlm0616 Asil_hatun ay valla icmedim bugn iyiki ya az daha brkleyeym guya ramazana kdr temizleneym diye acele ettm