Anneoluyorum20 Selamin Ayleküm Kizlar ☺️ Hamileyken saç kestirince bebeğin ömrü kısalır derler bu doğru mu?
esradgn123 Anneoluyorum20 Öyle söyleniyor Saçım çok yıkarken yoruluyorum kestireyim diyorum sonra geri vaz geçiyorum 🙄
Perayl Anneoluyorum20 sizce doğru olabilir mi neye dayanarak doğru mesela? Hangi mantık akıl bunun doğru olabileceğinden şüphelenir?!
Deletedmom7373700 Anneoluyorum20 yok ömrü kısalmaz da boyu kısa olur. Tövbe tövbe ya. Cidden buna inanıp soruyor musunuz bide ? Allah aşkına birinin ömrünü saç kesmek nasıl belirleyebilir ? Bana bundaki mantığı açıklar mısınız sadece ? Tövbe ya.
nrsen Ben 2 kere kestirdm bikerede boyattm. Allah onu yaratırken annen saçını keserse ömründen alırım mı dicekk ya 🙄 benm saçıma mı bağlı onun hayatı dha neler
nrsen minik4550 yok saçlarmı hamilelikten önce açtırmıştım ben ombre yaptırmıştım. Şimdi koyu cila yaptırdım.koyu Kahveye . Oda 15 dkka falan sürdü zten koku olmadı
umayben Ben de 1-2 hafta önce kestirdim gerçekten rahatladım uzun saçı yıkaması kurutması toplaması bile dert yani iyi ki yapmışım diyorum 😂 böyle şeylere inanma canım çocuğumuzun ömrü şimdiden belli zaten bizim saç kesmemizle falan değişmez bu