Minnak34 Selam kızlar. Hastane çantası için trendyolda düzgün bulamıyorum ya şeffaf orta ya da büyük boy torbalar alan var mı başka sitelerden falan ya da marketten normal büyük boy kilitli olanlardan alsam olur mu
guzel_anne1 Minnak34 canım ben kilitlenebilir poşet aldım A 101 de de var boyut boyut Migros’ta da. Ben Migros’tan aldım orda çeşit ebat daha çok.
Melos12 Minnak34 canım ben normal kilit poşete koydum eşim kuyumcu onlar öyle şeyi çok kullanıyor bana getirdi bende onları kullandım Kına poşetlerinin en büyüğü
Kumpr Minnak34 ben hem bavul organizeri aldım hemde kroloplast kilitli poşet aldım. Bazı eşyaları özellikle biberon bebek kıyafeti falan önce kilitli poşete koyup öyle organizerlere yerleştiricem
Minnak34 guzel_anne1 öok çok teşekkürler bakayım oralara o zaman alayım çıksın aradan eksik bitmiyor 😅
guzel_anne1 Minnak34 kesinlikle vallahi ya 😂 hem fiyat da uygun diğer bez organizelere göre alın gitsin 😂
Kumpr Minnak34 biberon ve emzik koyanları gördüm. Ne olur ne olmaz biberonu koycam minikler zaten çok yer kaplamaz lazım olmasa bile
guzel_anne1 Minnak34 biberonu önermiyorlar onun yerine kaşık biberonlar var onlardan alın sütünüzü sağın onunla veririsiniz ilk zamanlar eğer emmezse bebek
begonvilko Minnak34 ben de marketlerde satılan kilitli poşetlerden aldım canım. Bavul düzenleyiciler hem daha pahalı hem de düzenleyici koyduğun yeri komple kaplıyor. En azından poşetin boşta kalan kısımlarını katlayıp yerleştirdim, daha az yer kapladı.