09gul 33+4 de doktorda randevumuz vardı kilosunun 2 kg 80 gram olduğunu söyledi bu haftaya göre uyumlu falan dedi ama bana sanki azmış gibi geliyor. Sizlerin bu haftalarda ne kadardı bebiş kiloları kızlar
Suleermz 09gul 32+3 de 1950 Gr di haftaya tekrar kontrolumuz var doktorumuz normal dedi ama şunu unutmamak gerek bebeğin kilosu genlerle alakalı
Sblbngl 09gul kilosu iyi canım sizinde ben 35 haftayken 2 kiloydu son haftalarda alıyor bebek kilo bu sürecte iyi beslenin iyi alıyorlar kilo
09gul Suleermz haftaya da yazar mısın kilosunu. Üzülmeye başladım artık ne kadar doktorumuz kilosu iyi dese de çevremde falan hep böyle bizden daha yüksek kilolu bebisler görünce oğlumu iyi besleyemiyormuşum gibi geliyor 😔
09gul Defnenin_ebeveyni doktor ne dedi bizimki de o civarlarda biseydi yanlış hatırlamıyorsam doktorumuz gayet ideal falan demişti.
Suleermz 09gul asla öyle düşünme canım doktorlar için 2.500-3.500 aynı o yüzden olumlu düşünmek de önemli muz pekmez ceviz peynir tüketin bol bol haftaya yazarım tekrar
09gul Sblbngl teşekkür ederim her gün bir yumurta yoğurt süt meyve mutlaka yiyorum bunların dışında dikkat etmem gereken şeyler var mı ?
Rabiaaa46 09gul benimde 34+6 da 2200 dü kilosu az dedi bana da 2500 falan olması gerekiyormuş hala kafamı takıyorum 😒 seni çok iyi anlıyorum
09gul Rabiaaa46 ben de çok taktım işte insanın elinde değil gerçekten. Doktora sordum az mı diye ama anneye göre gelişimi oluyormus bebeğin ben de minyonum çok bir şey bekleme yani dedi
Sblbngl Rabiaaa46 yok demedi doktor banada az gelmişti ama şimdi çok şükür iyi tabi bende bişe yemiyordum iştahım bu hamillelikte olmadı. Şimdi bazen akşamları bile yumurta yedim kilosu öyle yükseldi yanı 37+5 haftalıgım 3.200 kilosu oldu