-kimkiii Oguzhanberraselina 20 hastalığım 60 ile basladim 5 kilo aldım doktorum diyetisyene gonderdi😩😩😩😩
Tubmavi Oguzhanberraselina 24e kadar 6 almıştım bence çok fazlaydı ama doktor iyi sıkıntı değil 2 hafta daha geçti durum ne bilmiyorum.
Quadera Sarikan93 ya bende 31+2 deyim 5 kilo almışım. Böyle az kilo alan birini görünce çok mutlu oldum. Çok korkuyorum bebek gelişmeyecek diye.
Sarikan93 Quadera benim annemde hamilelikte hiç kilo almamış hatta hep derdi bana çekersen kilo almazsın bebeği beslersin diye ben öyle olduğunu düşünüyorum bazı kadınlarda kiloyu bebek alırmış anne almazmış bizde onlardanız heralde canım 😊🌸
Erayhilal Smyye1B bencede cok değil ya abartmis biraz yada bundan sonra çok alma diye uyarmak icin gözünü korkutmuş olabilir ☺️
Smyye1B Erayhilal zaten kilolu hamile kaldım şimdiye kadar çok dikkat ettim etmezsem sonucun nereye gidiceğininde farkındayım ama bugün baya üzüldüm öyle diyince 😇
Mutlubirhamis Oguzhanberraselina ben 22. haftadayım 5 kilo aldım bence gayet ideal. Bu kilolar kime göre az kime göre fazla kim karar veriyor buna 🤣