CansuDRY Oguzhanberraselina Zayıf hamile kaldığınız için biraz fazla almışsınız.🙈 Olsun, bir şey olmaz.😊 20+0′ız. 57 ile hamile kaldım. 59′um. (Bulantım kusmam olmadı ama şeker tüketmiyorum.)
N_3637 Jan91 2 haftada 2 kilo alan ben bunu beğenmedim 🤣 28+6 da gittigimde 57 küsür çıkmıştım Şimdi 30+5im 59 olmuşum 😒
Erayhilal Smyye1B 27 haftalikken +5 kiloya cok dediyse ben baya baya almisim 29 haftalikken ben 15 kilo almıştım 😀 suan 32 nin içindeyiz toplam 16 almışım
Smyye1B Erayhilal Gerçekten öyle dedi doğuma kadar daha çok alırsın kendini durdur dedi. Düşünüyorum sabahtan beri bebek plasenta aminyon sıvısı vs. Bana çok değilmiş gibi geliyor.
Sukurefem Tatlisannedilekk bende 20+1 im bende doymak bilmiyorum asiri yemek yemek istegi oluyor bende de normal demek ki bu durum
Erayhilal Smyye1B bencede cok değil ya abartmis biraz yada bundan sonra çok alma diye uyarmak icin gözünü korkutmuş olabilir ☺️
Arzuburak 28 +3 yedi kilo almışım şimdiye kadar kızlar bende 66 ile başladım hamileliğe ama buna şükür ilk hamileliğimde 30kilıyu geçmişti 😝