Oguzhanberraselina şu doktorları ve ebelerı gercekten anlamıyorum bakın arkadaslar 2. Gebelıgım ve kilo almıssın yok efendım kendını frenle gıbı kelımelerı soyleyen doktor degıldır içimizde bir bebek var vücudumuz degısıyor eş var rahim büyüyor içeride suyumuz var bebegın agırlıgı ayrı ozellıkle son trimester doneminde vücutta istedgın kadar tuz tüketimi yapma ıstedgın kadar saglıklı beslen illaki ödem oluyor ben lisanslı bir yüzücüyüm ve antrenorum düşünün ki abur cubur yemem sadece saglıklı seyler fakat elimizde olmayan bır sekılde bebekle birlikte büyüyoruz bana doktor boyle bırse soyledıgı zaman ki 1 kere soyledı ona herseyın zamanında ne kadar agırlıga ulastgını o kılonun sadece benim olmadıgını dıle getrdıgım zaman evet orası oyle ama anne de kılo alsın ıstemedgımız ıcın soylemek zorundayız cevabı aldım kiloya bu kadar takılmayın saglıklı beslenın bebegınızı saglıkla besleyın ıcınızde burda okadar cok gereksız post acıyorlar ki kılo ıle ılgılı artık dayanamıorum yanı kımı kıyasa gırıyor kımı oturup uzulup öğün azaltıcam diyor kim için ne için ? Ya evlat getırıyoruz dünyaya inanın dogum sonrası okadar kısa surede eskı halınıze donuyorsunuz ki keske bu dusuncede olmasaymısım dersınız bu zamanların Allahın bize verdıgı bu guxel lutuf’un degerını bılıp sukredelim ve keyfınce yasayalım bu durumu emin olun suan evlat sahıbı olmak ısteyıp olamayan onca insan var ki …