Gamzekrem Kızlarr günaydın doktordan geldik erken dogumla karsılasabılırız dedı rahım duvarında kısalma varmış böyle durumlar karşılaşan varmı cok korkuyorum 24 haftalıgım
Mrvt Gamzekrem merhaba. Bende 28 haftalığım geçen hafta gittiğimde erken doğum riski var dedi bana da . Uzanacaksın hep dedi . Napıcam bilmiyorum😢
3oglanannesi Gamzekrem benimde rahim ağzı kısalma var yatın sürekli bol su magnezyum progestan içiyorum gğn geçirmeye çalışıyorum ilkinde de oldu yatmak çok fayda sağlıyor ve tabiki ilaçlar ve su içmek
3oglanannesi Gamzekrem stres yapmayın 1 cm açılmayla bile 22 güm gştti doğmadı bebek hemen doğmaz kısaldı diye dikkat edin siz
senayrtlk Gamzekrem bende de var 22 haftalık gebeyim proluton iğne verdi bende çok endişeleniyorum bir de benim bebeğim sağ tarafıma toplanıp sertleştiriyor sağ kasık ağrım var ne yapacağımı bilemiyorum 🥺
Gamzekrem İğne verdi onu yedım dün bol bol su ıcıyorum ferrum ılac vsr birde allah yardımcımız olsun canlar
Gamzekrem Benımde sureklı sol tarafa toplanıp agrı yapıyor bıde bunu ben kendı doltorumdan degılde tesaduf hastanede ogrenıyorum kendı doktorum surwklı hersey normal hersey notmal dedı