FirstAnne dilanygn imgyükle.com diye bir site var oraya fotografi yükleyip paylas seceneginden linki kopyalayip buradaki msj kutusuna yapistiriyorsunuz bende yeni ögrendim 😊
benito 3oglanannesi benim 5.hafta fasulye şeklindeydi. Bugün 7+5 kontrole gittiğimde yuvarlağa dönmüş genişlemişti. Acaba cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum
Yeni13 biranneadayiyim aslında ben normalde korunuyordum 6 şubatta korunmadan ilişkiye girdik o tarihe göre bile büyük çıkıyor anlamadım 🤷🏻♀️
Aslann1 biranneadayiyim normal karnımdan ultrasonda baktı kendi hesabıma göre 5 haftalık ama ultrasonda 6+0 görünüyor
Nhl66 Adile13 Aslann1 büyük çıkması bebegin gelişiminde alakalı kimsenin ultrason la sat tarihi hemen hemen tutmaz
Aslann1 biranneadayiyim bide ben fotoğrafı baya büyüttüm belki o yüzden gözünüze öyle görünmüş olabilir
Aslann1 Nhl66 aslında fotoğrafı baya büyüttüğüm için öyle büyük çıktığını düşünüyorum ben bakınca gözüme büyük gelmiyor oysa ki
ReginaBrezza Yabangulu1326 tahminim kız üzerinden. Ben her iki gebeliğimde cinsiyetini tahmin etmiştim. Her ikisi de doğru çıktı
Yabangulu1326 ReginaBrezza yaaa cok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur rabbim hayırlısını versin inşallah ilk önce ama 2 oglum var bu sefer kızım olsun istiyorum Rabbim o meyvedende taddirsin inşallah 🤲🤗💐