Yeni13 Sibelalagoz0 yaaa kızım olsun istiyorum ama ☺️☺️Sağlıklı olsun tabi ama tahminleriniz genelde doğrumu çıkıyor
Nhl66 Adile13 Aslann1 büyük çıkması bebegin gelişiminde alakalı kimsenin ultrason la sat tarihi hemen hemen tutmaz
3oglanannesi Yeni13 kese tamamen görünmesi gerek yuvarlak sa top gibi erkek fasulye gibiyse kız olur 5 6 haftalık ultrason da daha net olur
Yeni13 3oglanannesi o haftalarda kesem yuvarlaktı ama bildiğim kadarıyla o haftalarda herkesin kesesi yuvarlak olurmuş
benito 3oglanannesi benim 5.hafta fasulye şeklindeydi. Bugün 7+5 kontrole gittiğimde yuvarlağa dönmüş genişlemişti. Acaba cinsiyeti ne olacak çok merak ediyorum
3oglanannesi Yeni13 yok arkadaşımın iki kızı var hep fasulye şeklinde ilk kese şekli benimki de top gibi yuvarlak erkek hepsi de başkalarında da denedik bunu doğru
3oglanannesi Kaahvelii kız gibi bu fasulye ye benziyor kese yolk kesesi de üst köşeye yakın hayırlısı hakkında
Nazli_cicegim @"Sibelalagoz0 banada tahminde bulunurmusunuz 12+4 haftalık https://resimyukle.io/r/yE95P622jV