Ertgrl35 Selam , normalde 21+5 gündeyim ,23+2 çıkıyorum Ultrasonda doğum ultrasona göre mi olur sezeryan olacağım doktora bu konuyu daha hiç sormadım
ikicocuklubiranne Ertgrl35 doktorum en başında adet tarihimi değiştirmişti. Adete göre 36+3 doktorun değiştirmesiyle 37+3te doğum yaptım
iremss Ertgrl35 adet tarihine göre doğum olur olası bi ihtimalde doktor adet tarihini değiştirrse yeni tarihe göre doğm planlanr
KaranAlpgeliyor Ertgrl35 3 haftadan fazla ilerde benim son adet tarihime göre 4 Nisan’da doğumum olacak.İleri gitmesi dpgum tarihinizi erkene almıyor bebeğin haftasına göre kilolu ve boylu doğacağını gösteriyor genelde doğum tarihinizi elzem bir durum olmadığı sürece etkilemez
ikicocuklubiranne Hamisannee çok şükür hiçbir sorun olmadı 3100 doğdu. Suyum azaldı toparlanmadan acil doğuma alındım
Hamisannee ikicocuklubiranne masallah 🧿 Allah’ım sağlıkli bir ömür versin bizimde iki hafta ileri görünüyordu ultrasona göre 38 de sezeryan yaparız dedi tedirgin ediyor beni
Ertgrl35 Teşekkürler kızlar yanıtlar için ☺️🌸 Özakman ultrasona göre olacak gene tabi gelişimine bakarlar