mirage333 Tspdm soğukta muhafaza edilmesi gereken bir ilac biliyorsunuz, ve tarihide gecmesede yaklasmıs. Bence sorumluluk almayın, önemli bir tedavi biliyosunuz ilacın etkiside önemli. Çok pahalı ama napalım.
gulabay Tspdm canım ben klomen 4 gunudeyim göndersen çok iyi olur bide bozulmaz degilmi ben kargo ücreti öderim
Tspdm gulabay eskiden dolapta durmasi gereken bir ilaçti artik dolapta saklatmiyor eczacilar yani normal disarda duruyor eczaciya sorabilirsiniz . Isterseniz gondereyim. Baska birsey diyemem yani.
Tspdm mirage333 eskiden dolapta durmasi gereken bir ilaçti artik dolapta saklatmiyor eczacilar yani normal disarda duruyor eczaciya sorabilirsiniz . Yani gonderirken buz ile falan gondermek gerekmiyor. 04.2022 tarihli ilaclar yazan son kullanim ayinin son gunune kadar kullanilabiliyor ama buda tabi eczaciya sorulabilir. Yani sorumluluk almiyrm tabi sadece isteyene gonderebilirim
Semra09 İyi geceler arkadaşlar ben tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım daha 5 haftalık kese ve kalp atışı pazartesi günü belli okucak Allah’ın izniyle ama estradiol diye bir hormon var normalin çok üstünde 2800 üstünde şuanda çokta korkuyorum doktorum sadece bana bebeğine zarar vermez ama sana zarar verebilir dedi başkada birşey söylemedi bu durumda olan varsa yazabilir mi rica etsem