Jan91 Merhabalar 🌸 30 haftadan sonra 2 hafta arayla mi gidiyorsunuz, size ne zaman soyledi doktor, bana henuz soylemedi ama artik oyle olmasi gerek diye okudum
Mlk_ygtali Jan91 evet 28 haftalikken gittiğimde 30 haftaliga randevu verdi gittim geçen hafta şimdi 32de gidicem insllh 🤲🏻 yani iki haftada bir ve 30dan itibaren ctgye bağlıyorlar. Tabi ben almanyada yaşıyorum bu söylediklerim burasi icinde geçerli olabilir Türkiyeyi bilmiyorum.
BebiskomMm Jan91 ben 35 haftalığım dün randevum vardı doktorum artık 2 hafta bir gelmeye başla dedi. Ama öncesinde dememişti. Her doktor farklı bence 🤷♀️
Gozi Jan91 dün gittim kontrole 28de 30da çağırdı 34ten sonra da haftada 1 cağırıcam dedi. Hç bir sıkıntım da yok riskli bi durumumda yok çok şükür ama bu şekilde çağırdı bende cok mu erken diye düşündüm bu kadar sıklaşması için. Hastane de eve uzak 45dk sürüyor yol gözümde büyüyor valla
Jan91 Gozi bebegin suyu azala bilir 30 haftadan sonra o yuzden cagiriyolar genelde, yinede onlem almakta fayda var, ne yapalim🤷♀️
Fasulyem2 benim de hastane uzak biraz 45 dk sürüyor trafik yoksa ama ben ilk hamileliğimde hiç haftada 1 gitmedim 34 te 36 da gittim 38 de doğuma gittim bir daha haftada 1 bence risk yoksa gereksiz. Belki 38 i geçince haftada 1 olabilir.