Busraaras_ İlk defa bu doktora gidecegim daha önce gidenler memnun kaldınız mı hep necati hocaya gidiyordum randevu bulmadım yeliz hanıma aldım gidip memnun kalan var mı
minikportakal Busraaras_ valla burdan duyduğum kadarıyla Necati beyden sonra iyi gelen doktorlar arasındaymıç canım
Elifnrclkk12 Busraaras_ bende onu çok duydum hüseyin diye birine gidiyorum bende oda iyi ama zaten her gittiğimde doktor değişiyo sürekli aynı kişiye denk gelmiyoruz ki
Turkolog12 Busraaras_ Yeliz hoca çok iyidir hatta Necati hocadan çok daha iyi bende ona gideceğim ilk hamileligimde de ona gitmiştim çok tatlı bir doktor 🥰
Asellinannesi0 Busraaras_ yeliz hanım çok tatlı ilk gittiğinde kendi ilgileniyor sorulara cevap veriyor ve sorular soruyor orda ümit yasemin sert var asla gitme ağlayarak çıktım ordan çok ilgisiz ve suratsiz
Busraaras_ minikportakal necati hocada cok iyi hep ona gittim insallah yeliz hıcada öyledir saol canım❤️
Busraaras_ Elifnrclkk12 Hep necati hocaya denk getirdim ben bi defa bi kadına gittim hiç ama hiç memnun kalmadım
Busraaras_ Asellinannesi0 Bende selver kübraydı galiba öyle bi doktora gittim hiç memnun kalmadım 17 haftalıktı cinsiyetini gördü hayır devlet söylemiyo bir sür sacma sapan sey söyledi tartıstım sonra hep necati Hocaya getirmeye calıstım hep ona gittim ondanda cok memnun kaldım
Elifnrclkk12 Busraaras_ valla ben o hastane nin daha önce infertilite bölümünde kadınlara gittim hic ilgilenmediler o yüzden erkek doktor tercih ediyorum allah razı olsun onlarda çok güzel ilgileniyorlar necati hocayı aşırı ovuyolar ama ben hiç randevu bulamadım ona
Asellinannesi0 Busraaras_ Bende oradaki ümit yasemin mıdır nedir ona gittim çok pişman oldum kan bile almadı her ay alınırdı yeliz hanım iyi ümit yasemin serte gitmeyin
Busraaras_ Elifnrclkk12 ben en basından beri necati hocaya gidiyoruö cok şükür hiç Bi sıkıntı yasamadım cok güzel ilgileniyor ben de kadın doktorlardan malesef oek memnun kalamadım daha önce gittigim yerlerde
Elifnrclkk12 Busraaras_ ben randevu bulamadım ara ara bakıyorumda ona kaç haftalık hamilesiniz acaba bide sizde doğumu orda mi istiyosunuz
Busraaras_ Elifnrclkk12 Mhrsden talep acın mesaj geliyor hemen alırsınız. 35 haftalık hamileyim dogumumu da orada yapacagım nasipse ben memnunum hastaneden genel olrak hiç bi sıkıntı yasamadım😊
Elifnrclkk12 Busraaras_ bende aynı bakalım bugün açılmış randevular gidince sezeryana gün alicam allah nasip ederse