Kızlarrr selam öncelikle ☺️ bugün sabah saat 10 da kendi isteğim ve doktorumun da onayiyla genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım. Bebeğim 4 kilo doğdu ve riske atmak istemediğimiz için böyle bir karar vermistim. Kesinliklee burda veya sagda solda anlatilanlar kadar kötü seyler yasamadim. Uyanirken derin agrilarla uyanmak vs. Gibi biseyim yoktu zaten serum takiliydi uyandığımda bitince bi tane daha taktilar tabiki agrilarim oldu fakat agrili regl donemi geciriyorsaniz bi tık daha fazlası yalnızca oyle abartiicak bisey hic degil. İlk ayağa kalkma icin baya korkmustum fakat o da korktugum gibi olmadi gayet kalkip yürüdüm ve cok saskindim bu kadar abartmalarina. Karnıma bastırma islemi yaptilar ki o da en korktugum seylerden biriydi hemsire masaj yapar gibi bastirdi ve o da cok agrili sancili bi süreç degil. Kısacası kesinlikle gözünüz korkmasin herkesin dedigine kulak asmayin ☺️ Sormak istediğiniz seyler varsa seve seve cevaplayabilirim 🙏❤️ cokca kalp ve okuyan herkesin kolay doğum gecirmesini dileğiyle. ❤️❤️