Bfbelss_92 Canım anneler bugün itibariyle 21. Haftanın iiçine girdim Dün kan tahlili vermiştim sonuç çıkmış E-gfr diye bir değerim baya yüksek çıkmış bilgisi olan var mı resim atmayı beceremedim de
Bfbelss_92 Biroglanannesiii normal tahlili pazartesi sabah sağlık ocağında verdim hep sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor bende bakmadım sanırsam hamileyim diye direk onaylamışlar sonucu bende çok geç saatte gördüm Şimdi napayım şaşırdım ben Doktora mı yazıyım direk hastaneye mi gideyim İnternette böbrek yetmezliği falan diyor baya bebek için de riskli strese girdim uyuyamıyorum 8 olsun direk doktorı arıycam
Biroglanannesiii Bfbelss_92 Ay canım yok böbrek yetmezliği değil internete bakarsak aslında ölüyüz enfeksiyon falan vardır korkma hiç :) bütün değerlerin önemli canını sıkma sakın idrar yolunda enfeksiyon vardır belkide önemli bişey bile değildir takılma internete bakma sakın doktorunun kontrol gününü bekle
Bfbelss_92 Biroglanannesiii canım doktorla görüştüm de normal sadece bol su iç dedi su içmekten kevgire döndük ama Hayırlısı olsun tek onlar iyi olsunda 🙏🏻