TekinSahra44 Gzm23 aminnn ben uykuyu çok seven insan olarak uyuyamıyorum yaa saat kaçta yatarsam yatayım sabah 7 de uyanıyorum son 6 gün kaldı bakalım uygulamaya göre yüce rabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin bebetolarımızı
Yigitinannesiyim Gzm23 Son 14 kaldı planlı sezeryan olucam her gün en fazla bu saate kadar uyuyabiliyorum sonra geri yatamıyorum bu sefer de öğlen 3 gibi uyuya kalıyorum uyku düzenim aşırı bozulmuş durumda
Bgmk Gzm23 amin canım hepimize inşallah ☺️ Uyku tutmuyor bir türlü halbuki bu günlerimizi çok arayacağız doğumdan sonra ama 🤷🏼♀️
Gzm23 TekinSahra44 bende çok seviyorum uykuyu ama bende kesik kesik uyuyorum yarım saat uyuyorum kalkıyorum sonra yine yarım saat falan 😪inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırız bebeklerimizi dediğin gibi 🙏🙏😪
Gzm23 Yigitinannesiyim yaaa bende öyleyim kaç defa kalktım 😪şimdi geri yatsam en fazla yarım saat uyurum gündüz de uyuyamıyorum sanırım doğuma kadar böyle olacak birde uyuyamıyorum diye huzursuz yorgun hissediyorum kendimi sende de var mı öyle
Gzm23 Anneoluyorummmm Hoşgeldin uyuyamayanlara😅😊az kaldı senln de valla 🤗🌼gün içinde uyuyor musun peki Sen ben de uyku gitti Tamamen kesik kesik uyuyorum 😪
Yigitinannesiyim Gzm23 Evet bende öyleyim bir de ödem başladı galiba bende ayaklarim şişiyor ellerim değil patates gibi oldular 😄
Anneoluyorummmm Gzm23 çoktan hoşgeldim ben 😂 bayadır böyleyim son günlerde iyice arttı. Yok keşke uyusam gunduz bazen cok nadir oluyo ama oda azıcık
Gzm23 Yigitinannesiyim Yürüyüş yap canım bol bol 😘canım birde Sen şekerden doğum yapacaktın değil mi?
drytcvkarsln Rivayete gore 😁 allah tarafından bebek ıcın hazırlık uyanmalarıymış bunlar.. bendede basladı kı daha 1 ayım var..: ama 3 yaşındaki ogluma 3 kere ustunu örtüyorum gece analık yaaa
Gzm23 drytcvkarsln Aaa evet bende duymuştum hazırlık uykusuzluğu diye Sen normal mi olacsksın doğumu?
Yigitinannesiyim Gzm23 Evet şekerden dolayı karnimda uzun süre kalması riskliymiş prematürelik 37. Haftada bitiyor benim de 37+1 sezeryanım
KaranAlpgeliyor Gzm23 çok iri olduğu için doktorum ben zorlamayalim diyorum dedi bende doktoruma bıraktım 😄
drytcvkarsln Gzm23 yok sezeryan benım de ilki sezeryan oldugu için risk almayayım dedım 27 nisana gün verdiler 38+3 falan oluyorum bende allhın izniyle o zaman
Gzm23 Bgmk gerçekten arar mıyız bu günleri acaba Ben kesinlikle aramam çünkü çok bunaldım artık doğsun istiyorum 😊🙏😇