Gencanneadayi9 Herkese selam Almanya da normal doğum yapan var mı? Tecrübelerini anlatabilir mi? Sezeryan tercih eden var mı?
AysunUgur Gencanneadayi9 kaç haftalıksın vanım, ben dün 35 haftaya başladım, bende seçme imkanı yok diye biliyorum, eğer normal doğum mümkün değilse anca o zaman zorunlu sezaryen oluyor, bizde doğum şekli nasıl olacak diye bi konuşma hiç geçmedi bile 😅
minikkusummm Gencanneadayi9 bende nrw deyim sezeryan tercih ettim. Hamilelik tansiyonum vardi bu yüzden riske atmak istemedim.
Tosuncukannesi Gencanneadayi9 ben Hameln de yaşıyorum, normal doğum yaptım burda keyfine göre sezeryan var da 5000 Euro para veriyorsun hastaneye 🙄 ben kendime Hebamme tuttum çok güzeldi doğumum 4410 gram 56 cm doğdu oğlum hemşireler xl baby diye seviyorlardı 😂korkma bacım belirli açılmadan sonra pda alabilirsin sıcak suya girebilirsin ki görümcem suda doğurdu. 😀 Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏼
Esenkaplan erdem_agah yok ben baştan sezeryan istedim drum kabul etti zaten bebek kafasi yukarida mecbur oldu artik😊
Gencanneadayi9 AysunUgur ben de 34 haftalığım🙏🏻 Sezeryan tercih ediliyor ama sigorta karşılamıyor diye biliyorum 🥰
erdem_agah Esenkaplan hmm bana kimse seçenek sunmuyor 🙈🙈 gerçi ben normal seçerdim de yine de sizin mesajınızı görünce sormak istedim. Aklımda olsun 🤗
AysunUgur Esenkaplan tabi o da olabilir canım, veya doktorun inisiyatif kullanmıştır, benim etrafımda sezaryen olmuş 1 kişi bile yok mesela 🤷🏻♀️
AysunUgur Esenkaplan zaten bebek dönmediği için tamam demiştir, senin şansına yani 😁 işte böyle durumlarda zorunlu sezaryen yapıyorlar ama doğum pozisyonu almış olsaydı bebiş bence zor ikna ederdin 😅🌸
Gencanneadayi9 minikkusummm peki ücreti ne kadar öğrenebildiniz mi? Bilgi verir misiniz? Ben baya kararsızım 🥰
Esenkaplan AysunUgur hayir canim ben ta 30.haftamda soyledim sezeryani bebek dönmemesi ile alakalı değil su an zaten dönsede ben sezeryan olacağımı soyledim