Evet arkadaşlar bende bu gün sezeryanla doğum yaptım günüm zaten önceden belliydi neyse sabah erkenden dehastaneye geldik sonra hemen beni içeri aldılar daha ailemle bile vedalasamamistim sonra işlemler yapıldı ultrasona girdim ve nst bağlandı yaklaşık 30 dk fln sonra ısrarla ailemi görmek isteyince tamam denildi ve ailemi gördüm sonra odama gittim ve gelip damar yolum açıldı sonra hemen ardından bı doktor evet hadi gelin sezeryan deyince tabi ben bi afallamadim değil bu kadar erken beklemiyodum en azından neyse sonra girdim ve sırtımdan iğne yapacaklarını söylediler fln ben uzun bı iğne sonuçta çok acır fln diye beklerken kesinlikle hiç acımadı diyebilirim sonra hemen yatiriyolar zaten ama acı hissetmiyorsunuz sadece dokunuşları cekistirilmeyi ve bastırmaya fln hissediyorsunuz neyse o sırada sondamda takılmıştı sonra ben ne oldu demeden bebeğim geldi evet sonra hemen dikislerim atıldı ve bana 30 dk gibi geldi belkide daha az normalde ben damar yolu açılırken bayılan birisiyim ama kendimi buna çok hazırlamıştım ve ondan kaynaklı böyle geçti diye düşünüyorum evet buralar hızlıca geciyo kizlar hemen bir an önce olup bitiyo nolduginu anlamadan ama dikiş acisi bence çok kötü bisiy aklım olsa yine sezeryan yaparmiydim bilmem neyse orayida anlatayım ameliyatim bitti odama geldim ilk tabi hissetmiyorum sonra sonra dikiş yerim acımaya başladı ve saat başı gelip bı doktor sürekli karnıma bastiriyodu iste bu inanılmaz bı acıydı ki bagiriyodum ha ama benim annemde sezeryan oldu mesela ona yapılmamış heryer farklı tabi bana oldu diye size olcak değil . İlk yuruyuse geçelim benim için bu en kolaylarindan biriydi diyebilirim sadece derin nefes alıp hemen bı anda kalkmalisin sonra arkası geliyo zaten diye düşünüyorum ama dikislerim sciyo ve sizliyo bilmiyorum doktordan doktora fark vardır illaki belkide çok taze oldugumdandir daha bu gün sabah doğumum oldu cunki ve evet şu soruya gelirsek normal doğum mu sezeryanmi bence ikisininde kendince zorlukları var o yüzden bunları göze alarak kendimizi motive etmeliyiz sonuçta herkes doguruyo sadece biz değil ve şu an tıp o kadar ilerledik bı yönden de çok şanslıyız diye düşünüyorum . Kusura bakmayın uzun oldu hepinize hayırlı geceler . Ha birde ne kadar acı çekerseniz çekin bebisi gördüğünüz o an herşey bitiyo bir an önce kucağına almak ve onu koklamak istiyosun ne kadar zor olursa olsun ana yuregi iste 😊