Serapmehmet_19 Biz 37+1 haftalık olduk teyzeler son 20 gösteriyor uygulama ama bana göre o kadar beklemeyiz, heyecan korku hepsi bir arada bi an önce şu 20 günde geçsin istiyorum hepimiz sağlıklıca kavuşalım inşallah, sizlerin kaç kaldı ❤️
Serapmehmet_19 kahvesever__ inşallah canım benim, seninde az kalmış maaşallah sağ salim alalım kucağımızaa🤲🏻❤️
Serapmehmet_19 ElfErk aynı sayılırız maaşallah, benim de içime öyle doğuyor en fazla bi hafta daha dayanabiliriz sonra gelicekmiş gibi hissediyorum, sağlıklıca gelsinler inşallah, yalancı sancılar oluyor mu senin de cnm, böyle adet sancısı gibi
Serapmehmet_19 mucizegebelik6 maaşallah canım, bizim normal olucağı için bekliyoruz ne zaman gelmek isterse bakalım 😍
Eymeninannesii217 mucizegebelik6 prki suan kac haftaliksiniz acaba ben suan tam 37 haftaligim doktorum 20 nisana tarih verdi geç diye düşünüyorum ve cok tedirginim
ElfErk Serapmehmet_19 evet olmaya başladı bi sağ kasigimda oluyor sonra sola geçiyor ama çok uzun sürmüyor.. sizin ne durumda.. çatı muaynesi oldunuzz muu
Serapmehmet_19 ElfErk benimde öyle canım çok uzun sürmüyor ama yalancı sancılar oluyor, yok henüz çatı muayenesi olmadım, bu hafta içi kontrole gidicez bakalım doktor ne dicek belki yapar çatı muayenesi
Bydzz Serapmehmet_19 bendede yalancı sancılar cok arttı adet sancısı şeklinde dogum yakın demek mıdır acaba 37+0 oolduk
kucukcivcivim Serapmehmet_19 son 35 günümüz kaldı uygulamaya göre :) ama ben 37 oldu mu gelsin istiyorum artık takatim kalmadı 😄
Serapmehmet_19 kucukcivcivim son haftalar zor oluyor gerçekten yaa, bende 37 oldum artık ne zaman gelirse gelsin sıkıntı yapmıyorum Allahın izniyle haftamız iyi diye, bekliyorum bakalım sağ salim kavuşalım inşallah canım
Serapmehmet_19 Havvayy bitmiş nerdeyse bende diyorum artık gelse diye ama bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklıca gelsinler inşallah, gerçekten geceleri yatmak bize de zor oluyor Allah yardımcımız olsun inşallah