Glrsfa 1 nisanda alacağız inşallah yavrumuzu kucağımıza var mi bizim gibi son 3 güne giren anneler,neler hissediyorsunuz bebisinizin kilosu ne kadar oldu?
Burcusenkoc Glrsfa çarşamba günü gün verecek doktorum en son 35+3 de 3045 grdı şuan 37+1 bilmiyorum ne kadar olmuştur 😊 siizn ki kaç haftalık ne kadar kilosu
EmosssNur Glrsfa bnmde son bir gün sancılar gelir bugün doğurdum postunu atmasam iyi enson geçen hafta Doktora gittiğimde 3100.demisti kilosu iyi ama ben iyi değilim baya kansızlık var birde çok zayıfım 57 gibiym yada daha az dualarınızı bekliyorum ♥️♥️
Deletedmom_289 Glrsfa bizde de son 3 gözüküyor normal doğum istşyorum ama bebeğim maalesef kanalda bile degil sancım ve açılmam da yok 😒 her an sezaryene dönebiliriz belli değil kilosu 3.400 civarı boyu da 51 cm falandı canım
Egesr Deletedmom_289 benim de aynı şekilde sizinle normal doğum kanalında sancı ve açılma yok en son 3.400 kilo 51 cm boy son 3 gün 😂yarın sabah kontrole gidicez hazırlıklı gelin yatırabilirim dedi suni sancı ile doğumu başlatabilirim dedi günlerdir dua ediyorum inşallah doğuma alır diye 🤲🏿😂
Deletedmom_289 Egesr ya bana onu da söylemiyor cumartesi gününü bekliyoruz önce sizin bebek kanala girmiş mi belki o yüzden başlatacaktır benimki maalesef girmemiş sadece pozisyon almış
Egesr Deletedmom_289 hayır girmedi kanala. Suni sancı vererek kanala inmesini sağlayacağını söyledi. Sezaryen en son dedi eğer bebek de ve ya anne de bir sorun olursa sezaryana başvururuz onun dışında normal olması İçin elimizden geleni yapıcaz dedi. Sağlıkla gelsinler de inşallah
Deletedmom_289 Egesr benim bir tur kordon dolanmış boynuna belki o inmesine engel oluyordur dedi canım inşallah sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı çok tedirginim ilk gebeliğim hayırlısı neyse o olsun patron bebek o ne zaman ne şekilde isterse hosgelir 💗
Egesr Deletedmom_289 doğurdum ben bugün bebek bugün sabaha 8:30 da yatış yaptılar 18:30’a kadar kendi sancımla normal doğum İçin beklediler bebek inmek istemedi kanala açılmam 8 Cm kadar da oldu ama gelmedi bir türlü kalp atışları 200 çıktı sezeryana aldılar. İnşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza 🤲🏿
gul06_ Glrsfa 2. Sezaryenim ve cok heycanliyim İnsallah sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi 🥰 Cuma gunu gittigimde 3200 demisti dr 🥰
Deletedmom_289 Egesr yaa öyle mi canım gözün Aydın olsun ne şekilde olursa olsun sağlıkla almışsan kucağına sorun yok cok sevindim . Rabbim seni de bebeği de korusun öp kokla doya doya inşallah bende doğururum cok yoruldum dua et bana da canım artık normal mi sezaryen mi farketmez ☺️🙏❤️
mimikralicesi Egesr sezeryan sonrası neler oluyor çok merak ediyorum genel anestezimi oldunuz ? Karnınıza bastırdılar mı torba koydular mı ? Sonda takılırken acıdı mı ? Dikişlerinizde ağrı varmı ? Kusura bakmayın biraz fazla sordum 🥰
Egesr mimikralicesi genel anestezi olmadım bebeğimi doğduğu an da görmek istedim belden aşşa tarafı uyuşturuldu