Ferda_33 visneliayran amin canım inşALLAH benim ilk o yüzden çok heyecanlıyım sabırsızlanıyorum senin kaçıncı 😊
visneliayran Ferda_33 ilk🥰🌼 ama bundan önce bir düşük yapmıştım, bu minik süpriz yaptı💕😻 elhamdülillah çok sağlıklı ilerliyoruz inşallah hep böyle devam ederiz tüm hamileler 🌼💕🤲
ayseguuuLLL_ visneliayran vala haklısınız bebek kilo aşsın gelişimi iyi olsun diye yedim ama spnrada kendimizden haberimiz olmayacak sizinde ilk mi 🤰👶
visneliayran ayseguuuLLL_ evet benim de ilk😁 nerde ne zaman iştah açılıyor bilmeyince biraz kontrolsüz davrandım zaten o yüzden inşallah artık daha bilinçli ilerleriz 😁😻🌼🥰
Ferda_33 visneliayran amin canım inşallah sana da bin kere Maşallah bizimde 3 düşükten sonra süpriz bi şekilde oldu güzel de oldu bu gün 27 hafatalık olduk hiç bir sıkıntı yoktu çok güzel geçiyordu ama bi hafta on gündür artık zorlamaya başladı 😊
visneliayran Ferda_33 bizde şuan 26+3 üz bende zorlandığımı hissediyorum artık. Sizde de öyle mi oluyor bilmiyoeum ama inanılmaz kuyruk sokumu ağrısı, bacaklarda yarım saat aynı pozisyonda kalınca hemen şişme yanma oluyor ya daha çok erken değil mi 😪
Ferda_33 visneliayran olmaz olur mu dün gece ağladım kör olacaktım resmen ama bacak ağrısı uyutmuyordu deli oldum 2 de uyudum 3 te sahur için tekrar uyandım gündüzde uyuyamadım ölü gibi geziniyordum bel e gelince 10 dk otursam yada ayakta kalsam çimento dökülmüş gibi hisediyorum
visneliayran Ferda_33 inşallah bunları yaşamak için erken değildir😁 30 dan sonra sıkılıp doğurmak istiyor insan diyorlardı, ben şimdiden zaman su gibi aksa da doğursam diyorum🥲😁 bu arada magnezyum kalsiyum kullanıyorsunuz değil mi?
Ferda_33 visneliayran evet kullanıyorum sanki de erken ama herkeste aynı olmuyor 30 değil şimdi bilsem bi sorun olmicak şimdi alın diyecem hareketleri cok az her an diken üzerindeyim piskolojim bozuldu resmen