visneliayran rkyycbnn ayyy o günlerimi hatırlıyorum bende bir gün o iki rakamları görecek miyim diyordumm🙈🥰 inanın zaman su misali🧡🌼🤲
visneliayran Yavrumu-beklerken123 aynıyııız🙈🥰🧡🌼 nasılsınız, nasıl gidiyor😻 sağlıcakla kavuşalım inşallah🤲🧡🌼
Yavrumu-beklerken123 visneliayran Ara sıra kalp çarpıntısı haricinde iyiyiz çok şükür ,sağlıkla gelsin bebislerimiz inşallah 🥰🌸
visneliayran Kubos01 tek rakama düştüğümüz günler de aksın geçsin demeye başlıycaz yavaştan 😁🥳😻🧡🌼🥰 sağlıcakla kavuşalım 🤲🧡
visneliayran Kubos01 hepinizin hamilelik süreci de, yaşattığı duygular da bambaşka der annem de hep🌼🧡 nasıl güzel bir duygu 🥰🌼
visneliayran durulice sağlıcakla kavuşuuuun🥰🌼 tek rakamları da göreceğimiz günler hızlıca gelsin 🤩🙈🥰🌼
visneliayran Yavrumu-beklerken123 yaa, bende olmadı ama olası durumda uyurken mutlaka soluma yatmam gerektiğini söylemişlerdi inşallah faydası olur 🌼🧡
ayseguuuLLL_ visneliayran Ay pardon ben yanlış anladım 😁 bende öyle aynı bigün duygusal bi gün ağlamaklı bigünde haddinden fazla mutluyum 😂evet hareketini hissrtmesem hemen bol su içerim tada çikolata yerim ki hareket etsin diye 😍
visneliayran ayseguuuLLL_ aynı olduğumuzu bilmek mutlu etti gerçekten ben bu duygu değişimlerinde çok zorlanıyorum😁 insan kendini tanıyamamış gibi oluyor😬🥲🤦♀️