Busra1644 Hanımlar cinsiyet tahmini yapar mısınız, doktor kıza benziyor dedi. Ama kesin demeyelim yanılma olmasın dedi. 15 haftalığınm tam😍 Ama iki oğlumda direk 12 haftada erkek annesi buda pipisi demişti🤭🤭
Cananyildiz Busra1644 15. Haftada artık pipi oluşmuştur ve görülür normalde diye düşünüyorum canm benimkide belli degil bi çıkıntı var ama doktor 13. Haftada artık sivri bi pipi görmeyi bekleriz dedi bakalm ne olacak. Baska doktora da git bi istersen netlesmesi açısından
Busra1644 Cananyildiz 15 gün sonra tekrar gidicem ,ama bunda pipi yok ki baktığınızda gördünüz mü acaba
Cananyildiz Busra1644 ben genelde bu pozisyonda pek anlamıyorum bacak arasında daha net oluyor. Banada kız gibi geldi insallah gönlünüzdeki olur 🥰
Busra1644 Dilooke Onlar ayakları katlamış şekilde ,başta bende öyle sanmıştım. Doktorum ayaklarını katlamış dedi🤭 ama muallaktayım tabiki
nazli_0420 Busra1644 [https://mutluresim.com/images/2022/03/29/nDMwq.jpg] bak burda gözüküyor bacak arasına dikkatli bakarsan farkedilir tabi her şeyden önce rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏😊
Busra1644 nmtock41 kesinlikle en büyük duam 🤲 Rabb’im sağ salim kucağımıza almayı nasip eylesin İNŞALLAH 🤲♥️♥️