Diana10 Gamze46 muhtemelen aynı hafta içinde doğarlar Allah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin canım 💙🥰🙏🏻
Diana10 Sunayaz Sunayaz rabbim yardım etsin bende bile şuanda başladı.solunum sıkıntıları, duruş şeklim şemalim eminim ilerleyen haftalar daha zor olucaktır. Ama minikler için herşeye değer diyoruz 😇
Yelizzzz34_ Daha dün son 99 heyecanını yaşıyordum şuan ise son 15 👀 doğum korkusu, heyecan, duygusallık, mutluluk hepsi bir arada :) 99 dan sonrası gerçekten çok hızlı geçiyor kızlar
Diana10 Yelizzzz34_ evet herkes böyle söylüyor. Rabbim sağlıkla bir avazda kucanıza almayı nasip etsin 😇 bende hep diyordum bu günler geçmez ama şimdi 26 haftayım geçiyormuş 🥺 hamiş günlerimi Özlicem ama oğluma biran önce kavuşmak istiyorum 🥰
Diana10 Aleyna_ztrk58 inş bende biran önce 30 şu haftalara geçerim 😇 rabbim sağlıkla kucanıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Aleyna_ztrk58 Diana10 amin inş canım geçersin hayırlısıyla bir bakmışın kucağında olur inş sag saglim saglık lı bir şekilde. Sende alırsın kucağına
Diana10 TekinSahra44 kaç haftalık minişiniz Allah sağlıkla biz avazda kucanıza almayı nasip etsin 😇🙏🏻