Merwiko Rabia1012 merhabalar medipol megada hangi doktora gidiyorsunuz ? Hale lebriz hanıma gidiyordum bende marmarise taşınınca hastahane ve doktor arayışındayım
Rabia1012 Merwiko merhaba Burcu büyükaksoy a gidiyorum çok tatlı ve sakin bir kadın şuanlık memnunum 😊
Suleermz babyrain00 Soner beye gidiyoruz muayene 160tl nst 40 TL takipli normal doğum 2000 zorunlu sezeryan 3500 isteğe bağlı sezeryan 5700 TL dediler canım
Kaderkrks babyrain00 Doç dr mehmet akif sargın çok memnunum muayene ücreti 345₺ Doğum 8 bin₺ paket yapılmış sezeryan, kapı,oda süsleme, sunumluk, doğumdan sonra bebeğin tüm tahlilleri sonraki anne ve bebeğin ilk muayene ücretleri bu pakete dahil.
Whitewomen Msl22 EVET geçen gün aradım normal doğum 5.000 tl sezaryan ve epidural 6 yada 7 bindi sanırım
Msl22 Whitewomen Bende o tarafa yakin oturuyorum ama hastane ücretleri uçmuş zaten muayeneye cok fazla veriyorum cogu kiside oyle veriyor ama biri dur demeli bu zamlara
77Bebek35 M_kemal cıhan bey ıcın memnunum demıstınız cıhan bey tup bebek ve rısklılere bakıyor dıye duydum dogrumu
M_kemal 77Bebek35 Doğrudur. Cihan hocanın uzmanlık alanı tüp bebek. Uzun yıllar yurt dışında eğitimlerini almış zaten.