Hlt-seyma21 Ley_L ben gidiyorum Sibel barut doktorum memnunum ama doğumda yanına kimseyi almıyorlarmış normal doğumda yani bilseydim basında gitmezdim artık cok geç
Ley_L Hlt-seyma21 Ben Derya sivri aydına gidiyorum şimdilik memnunum ama daha hiç konuşmadım Doğumla ilgili bir dahaki randavumda konuşucam hastaneyle ve doktorla ilgili pek bi bilgimde yok açıkcası yorumları falan güzel doktorun internette ama bakalımm
zbydslck twohones yok estağfurullaj ne demek 😊malesef dörde kadar ama ayda bir kez haftasonu nöbetçi oluyor o zaman müsaitsenz ona denk getirebilirsnz. Zaten kartını verir size whatsapptan falan yazınca gün içinde dönüyor mutlaka
gozdebaybars zbydslck bende serçin hanıma gidiyorum çok iyi bir doktor 🥰 whatsaap iletişim adresini her gidişimde unutuyorum istemeyi kartındada yazmıyordu sadece hastanedeki dahiliye numarası var
M_kemal 77Bebek35 Doktorumdan aşırı memnunum ayrıca hastanenin imkanları gayet iyi, çalışanlar güler yüzlü. Tavsiye ederim.
77Bebek35 M_kemal ismi ne doktorunun ? bende atasehir medicanaya gıtmeyı dusuyorum bakalm dogum odaları sartları neler bılmıyorm
77Bebek35 M_kemal cıhan bey ıcın memnunum demıstınız cıhan bey tup bebek ve rısklılere bakıyor dıye duydum dogrumu
MeyraRana Husna memnunum vala hatta dün yatışım yapıldı 1 hafta sonra doğum dedi nolur nolmaz gözetim altında tutalım dedi hani ilgi alaka var.
Mirach merveyalcinkaya Derya kanza Gül e gidiyorum. Doçent doktor kendisi . İlgisi falan çok güzel. 2 doktor değiştirdikten sonra buldum kendisini
M_kemal 77Bebek35 Doç. Dr. Cihan Karadağ. Ataşehir medicana da Sibel Zorbey’e gitmiştim ilk gebeliğimde. Aşırı ilgisizdi, zaten düşük yaptım. Sonra Cihan hocayla yolumuz kesişti, iyi ki de kesişmiş 😊
Hlt-seyma21 Ley_L Sibel hanımı ilk görüşte seversiniz ısınırsınız çok anaç ve çok güleryüzlü bir doktor. Görüşün kendiniz karar verin bence❤️
Burcukose Sibellkocc selam İstanbulda yaşıyorum önce saygı hastanesi sultanbeyli sonra ersoy hastanesi sultanbeyli şu an da sultanbeyli devlet hastanesine gidiyorum ☺ 16+3 haftalığız
77Bebek35 M_kemal aaa bende sibel hanıma gidicektim sen boyle dedın bı dusundum yanı mehtap hanım var bide onu tanıyomusjn