Dilarey Sarikan93 ben de şuan doktor arayışındayım o yuzden bunu görmek iyi oldu. Doğum ücretleri falan nasıl peki
Sarikan93 Dilarey daha konuşmadık canım doğum ücretlerini yılbaşından önce 4 buçuktu şuan 6 olmuş olabilir diye tahmin yürütüyorum sadece
MeyraRana Saelif ben hep akşam gidiyrdm Nilgün cemil e ama o hastanenin en iyi doktoru Bedia hanımmış ona gitmek nasip olmadı.
Saelif MeyraRana ben saygi gidiyorum valla bedia hanim ba gittim 8 sene önce tovbe daha gtmem bu ikinci bebegim
Burcukose MeyraRana Bedia hanım suprr ama inanılmaz yoğun her gitmemize en az 1 buçuk 2 saat bekleyince darlandım biraktik
Eminedmr susam111 canan acara gectim mineye gidiyodum once ama iletişim ve usg yüzünden canan hocaya gectim kac haftaliksiniz siz kime gidiyorsunuz
Eminedmr susam111 1 kez gittim daha ama güzeldi anlatıyor sor diyo kafanda soru işareti kalmasin diyo usgde gostererek anlatiyor sevdim bide ulasmasi kolay
susam111 Eminedmr evet bende memnunum cana yakın bir kadın herşeyi detaydı anlatması bizim çok hoşumuza gitti hatta birazdan randevumuz bar cinsiyetimizi öğrencez 😂😍
Eminedmr susam111 ☺️ hadi hayırlısı bakalım allah gönlünden geçeni nasip eder inşallah 🤲🏻 🌸 ben bi tahmin de bulunmak isterim erkek mi
Eminedmr susam111 rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin cok sevindim adina gözünüz aydın 🤗
Merwiko Rabia1012 merhabalar medipol megada hangi doktora gidiyorsunuz ? Hale lebriz hanıma gidiyordum bende marmarise taşınınca hastahane ve doktor arayışındayım