ftmaozdmr ceymus7 ben normal ucuz olanlardan çok kullandım dalga geçilecek bişey yok yeni duymuştum mesela erken test olduğunu onunla öğrenmiştim ondan sordum nerden sordum🤬
Seds Kizlar normalde 9 haftalık olmam kazırken bebeğim 8 haftalık ama kalp atışında zayıf nolur dua edin bana ne yapmam lazim
ceymus7 ftmaozdmr vallahi dalga geçmedim Ya bana da sordular o zaman erken test ister misin diye bende ona göre nispeten daha ucuz olanları tercih ettim..yani gerçekten hiçbirşekilde dalga geçme olarak cevaplamadım yani ne alaka
Glcnn Bizde tüp bebeğiz 2 embriyodan sadece biri tuttu 10. Haftadayız dondurulmus embriyo idiler 3. Transferde mucizemiz bize göz kırptı çok şükür😊 6. Haftalarda kanamam oldu düşük tehlikem vardı bol bol dinlendim dr bebek aşağı tutunmus bu kanama yapıyo olabilir demişti 9. Haftada bebeğimin yukarı çıktığını örendim tehlike gitmişti ama 3. Ay dolana kadar dikkat etmeye devam demişti kanamamda durmustu çok şükür düşük tehlikesi olanlar bol bol uzanın dinlenin geçiyo allahın izniyle🙏🏻
Ginkgo Hamile oldugunu ogreneli kac gun oldu yaaa... hala silik çizgiye yorum yapanlar var zahmet et oku bari pess😂