Ginkgo ceymus7 Holley masallah 😍 Bu arada benim ilk degerim de 200 civari cikmisti. Ikizler yolda mi ne 🤗
Ginkgo ceymus7 Benim de o civarlarda cikmisti. Ikiz bekliyoruz 😊 oyle geldi bana. Ama degerler degisebiliyormus. Saglikli sihhatli gelsin de. Bir iki ne olursa🤗
Ginkgo ceymus7 Amin insallah. Kuzenimin iki embriyo transfer edildi. Ucuz bebekleri oldu. Bitanesi bi daha bölünmüş meğerse😍 Allah hepsine saglik sihhat versin yaaa. Saglikla kucagimiza alalim. 😊
ceymus7 Ginkgo canım hamileyken işten dolayı sürekli yoldayım 1 saat gidiş 1 saat dönüş.haftanın 5 günü günde 2 saat yol.Sen çalışıyor musun
Ginkgo ceymus7 Evet hala daha da calisiyorum. Her gun istanbul trafiğinde araç kullaniyorum ise gidip gelirken 😊 Riskli bir gebeligim yok ama. Sen nasil hissediyorsun kontrolun ne zman
ceymus7 Ginkgo benim iştahım arttı :) geceleri midem çok hafif bulanıyor.Ben de öğretmenim köye gidiyorum yollar hafif çukurlu sarsıyor bazen korkuyorum :( Doktorum 17 Eylül’de git doktora dedi.Heyecanla bekliyorummm:))