16Gizem16 Bugün ilk defa afedersiniz ama sümüksü kıvamda sarıya yakın akıntım oldu peceteye daha sonralar gene şeffaf olarak devam etti çok huzursuz oldum carsamba kontrolüm var ama doktora kadar da bekleyemedim🤔 kafam karisti
Imasleeper 16Gizem16 maalesef enfeksiyon sanırım sağlık ocağında kan ve idrar testi verdikten hemen sonra doktoruna git hemen bi ilaç verecektirr
tazebiranne_hg04 16Gizem16 hamilelikte sarı akıntı normal hormonlardan dolayı yeşile benzer şekilde gelirse gidin ama enfeksiyondur
16Gizem16 Imasleeper teşekkür ederim valla umarım enfeksiyondur cunki ben Nisan bile gelmismidir die düşündüm çok korktum
Imasleeper 16Gizem16 yok canım nişan kan lekesi gibi geliyomuş sarı akıntı enfeksiyon tecrübe ile sabit maalesef 😮💨
16Gizem16 Çok sağolun Allah razı olsun🙏 enfeksiyonda ilaçla düzelir dert etmem ama öbürü diye aklım cikti
Akbus Benimde 1 hafta aynı şekilde devam etti tahlilimde çok az enfeksiyon gördü doktorum ancak daha sonra arttı ilaçsız bol su içerek attım enfeksiyonu ve size önerim kesinlikle üşütmeyin kendinizi sıcak tutun.
16Gizem16 Akbus çok sağolun oda aklıma geldi aşırı üşüyorum gebeliğin abasindan beri ama ilk defa karşılaşınca korktum ne yalan soliyim az öncede geldi cunki
Denz_ @16Gizem16mutlaka doktora gidin hamilelikte akıntı normal değil . Enfeksiyon ve enfeksiyon olması erken doğum sebeplerinden biri.